Nieuws

Nieuwe villa’s in aanbouw in Vroondaal

Al sinds 2005 zijn wij actief met het ontwerpen en realiseren van verschillende villa’s in Vroondaal. Momenteel staat de teller op in totaal 9 villa’s. Hiervan zijn nog 2 klassieke villa’s in aanbouw in de Gravin Jacobalaan en 1 in de Graaf Florislaan. We zijn zeer goed bekend met de wensen en werkwijze van de Esthetische Commissie hetgeen met name het vergunning proces sneller doet verlopen.

Breeman BMW Gouda opgeleverd

In plaats van een nieuwe vestiging op een anoniem bedrijventerrein, heeft Breeman besloten het bestaande pand aan de rand van het centrum geheel te verbouwen in Bauhaus stijl. Door meer glas en grote luifels is de showroom beter zichtbaar. Toegevoegd zijn wachtruimtes voor klanten, afleverruimte en extra werkplaats ruimtes. De verdiepingen zijn middels nieuwe kozijnen en een prachtig verlichtingsplan geschikt gemaakt voor het uitstallen van alle BMW-modellen.

De Flying Dutchman is geland in Madurodam

Precies 100 jaar na de eerste vlucht van de KLM, werd de DC-3 “Albert Plesman” gedoopt op Madurodam. Dit vliegtuig, op ware schaal, vormt de nieuwste attractie van Madurodam, waarbij wij een rol gespeeld hebben bij de realisatie ervan.

Bedrijfswoning T.Boer opgeleverd

Onlangs opgeleverd bij T Boer: de bedrijfswoning boven op een koelcel welke in een kelder onder de grond gebouwd is. In deze koelcel is voldoende ruimte voor verwerkt product. In de bedrijfswoning is een professionele keuken aangebracht, geheel in loftstijl, dus veel RVS, schoonmetselwerk, zwarte kozijnen en een sfeervolle verlichting.