Over Ons

Tukker architectuur en advies wordt geleid door de twee broers Bas-Jan en Bert Tukker.  Samen met een vast team aan medewerkers zorgen we voor het ontwerp en de realisatie van een breed scala aan gebouwen.

Kenmerkend is onze persoonlijke architectuur en advisering. Samen met onze betrokken en innovatieve benadering van ontwerp, technische uitwerking en uitvoering zorgt dit voor een groeiende clientèle.

Tukker is gericht op het gebruik van de nieuwste, bewezen computertechnieken. Zo worden onze plannen uitgewerkt in Revit en kunnen presentaties verzorgd worden middels Virtual Reality hulpmiddelen.

We zijn ook trots op het gegeven dat we voor vele opdrachtgevers al meerdere malen hebben mogen werken, soms zelfs decennialang. De kern van ons bureau is om met veel plezier en enthousiasme gebouwen ontwerpen waar het vakmanschap vanaf spat.

Wij hebben de erkenning van de BNA Gedragscode voor verantwoordelijkheid, integriteit en professionaliteit. Klik op het gebouw logo onderaan deze pagina voor meer informatie.

Bert Tukker

Directeur

Bas-Jan Tukker

Directeur