Brainstormen?

Neem contact op!

Werkwijze

Bent u geïnteresseerd in de werkwijze waarop wij projecten oppakken? Klik dan op de knop hier onder. Hierin beschrijven wij wat de stappen zijn die wij hanteren tijdens een project.

Bert Tukker

Directeur

Bas-Jan Tukker

Directeur

Over Ons

Tukker architectuur en advies wordt geleid door de twee broers Bas-Jan en Bert Tukker. Samen met een vaste groep medewerkers zorgen we voor het ontwerp en de realisatie van een breed scala aan gebouwen.

Kenmerkend is onze persoonlijke architectuur en advisering. Samen met onze betrokken en innovatieve benadering van ontwerp, technische uitwerking en uitvoering zorgt dit voor een groeiende clientèle.

Nieuwsberichten

Capelse tuinen ‘s-Gravenweg Capelle aan den IJssel

De Rotterdamse Ontwikkelings Maatschappij (ROM) heeft het perceel van het voormalige tuincentrum Jaarsveld ontwikkeld tot een unieke locatie voor het bouwen van vier vrijstaande woningen op één van de mooiste plekken van Capelle aan den IJssel. Landelijk gelegen op een steenworp vanaf Rotterdam. De ambitie is om (woon)kwaliteit toe te voegen, waarbij vier of vijf verschillende woningen worden gerealiseerd die passen in de omgeving.

Naar de website van Capelse Tuinen

Nieuwe villa’s in aanbouw in Vroondaal

Al sinds 2005 zijn wij actief met het ontwerpen en realiseren van verschillende villa’s in Vroondaal. Momenteel staat de teller op in totaal 9 villa’s. Hiervan zijn nog 2 klassieke villa’s in aanbouw in de Gravin Jacobalaan en 1 in de Graaf Florislaan. We zijn zeer goed bekend met de wensen en werkwijze van de Esthetische Commissie hetgeen met name het vergunning proces sneller doet verlopen.

Hoogste punt voor eerste villa Vroondaal

Ook in Vroondaal wordt door aannemer Van Meijeren hard gewerkt aan de bouw van een traditionele Haagse Stijl woning. Hij zal voorzien worden van een trapgevel inclusief sier afdeklijsten en spekbanden, juist eender als op vele plaatsen in het oude ’s-Gravenhage.