Advies

Bent u geïnteresseerd in de werkwijze waarop wij projecten oppakken? Klik dan op de knop hier onder. Hierin beschrijven wij wat de stappen zijn die wij hanteren tijdens een project.

Bert Tukker

Directeur

Bas-Jan Tukker

Directeur

Over Ons

Tukker architectuur en advies wordt geleid door de twee broers Bas-Jan en Bert Tukker. Samen met een vaste groep medewerkers zorgen we voor het ontwerp en de realisatie van een breed scala aan gebouwen.

Kenmerkend is onze persoonlijke architectuur en advisering. Samen met onze betrokken en innovatieve benadering van ontwerp, technische uitwerking en uitvoering zorgt dit voor een groeiende clientèle.

Nieuwsberichten

Breeman BMW Gouda opgeleverd

In plaats van een nieuwe vestiging op een anoniem bedrijventerrein, heeft Breeman besloten het bestaande pand aan de rand van het centrum geheel te verbouwen in Bauhaus stijl. Door meer glas en grote luifels is de showroom beter zichtbaar. Toegevoegd zijn wachtruimtes voor klanten, afleverruimte en extra werkplaats ruimtes. De verdiepingen zijn middels nieuwe kozijnen en een prachtig verlichtingsplan geschikt gemaakt voor het uitstallen van alle BMW-modellen.

De Flying Dutchman is geland in Madurodam

Precies 100 jaar na de eerste vlucht van de KLM, werd de DC-3 “Albert Plesman” gedoopt op Madurodam. Dit vliegtuig, op ware schaal, vormt de nieuwste attractie van Madurodam, waarbij wij een rol gespeeld hebben bij de realisatie ervan.

Bedrijfswoning T.Boer & Zn opgeleverd

Onlangs opgeleverd bij T Boer: de bedrijfswoning boven op een koelcel welke in een kelder onder de grond gebouwd is. In deze koelcel is voldoende ruimte voor verwerkt product. In de bedrijfswoning is een professionele keuken aangebracht, geheel in loftstijl, dus veel RVS, schoonmetselwerk, zwarte kozijnen en een sfeervolle verlichting.