Nieuws

Restyling distributie centrum met kantoren in het westland

27 Januari 2023

Voorlopig ontwerp bedrijfspand Goeree-Overflakkee akkoord voor gemeente

27 Januari 2023

Breeman BMW Gouda opgeleverd

In plaats van een nieuwe vestiging op een anoniem bedrijventerrein, heeft Breeman besloten het bestaande pand aan de rand van het centrum geheel te verbouwen in Bauhaus stijl. Door meer glas en grote luifels is de showroom beter zichtbaar. Toegevoegd zijn wachtruimtes voor klanten, afleverruimte en extra werkplaats ruimtes. De verdiepingen zijn middels nieuwe kozijnen en een prachtig verlichtingsplan geschikt gemaakt voor het uitstallen van alle BMW-modellen.

De Flying Dutchman is geland in Madurodam

Precies 100 jaar na de eerste vlucht van de KLM, werd de DC-3 “Albert Plesman” gedoopt op Madurodam. Dit vliegtuig, op ware schaal, vormt de nieuwste attractie van Madurodam, waarbij wij een rol gespeeld hebben bij de realisatie ervan.

Bedrijfswoning T.Boer & Zn opgeleverd

Onlangs opgeleverd bij T Boer: de bedrijfswoning boven op een koelcel welke in een kelder onder de grond gebouwd is. In deze koelcel is voldoende ruimte voor verwerkt product. In de bedrijfswoning is een professionele keuken aangebracht, geheel in loftstijl, dus veel RVS, schoonmetselwerk, zwarte kozijnen en een sfeervolle verlichting.